Закажи преглед

Оваа услуга е достапна само на англиски јазик.

Термините за преглед преку овој систем се закажуваат во времетраење од 60 минути за интернистички преглед со ЕХО. Доколку не сте сигурни за каков би бил вашиот преглед или потребна ви е консултација за нашите услуги, ве молиме контактирајте нè за закажување и потврдување на вашиот термин. Ви благодариме однапред.

 

 

[bookly-form]