vimedika.mksitemap

ПЗУ Д-р Виолета Христов, специјалистичка ординација по интерна медицина (ВИМЕДИКА)

Адреса: Ѓуро Ѓаковиќ 18, Скопје

E-mail: contact[at]vimedika.mk

Телефон: 02 / 5 110 509

Мобилен: 070 / 530 959 ; 078 / 231 774

Facebook странаfb.com/vimedika

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Вашата порака

* Со пополнување на оваа форма не закажувате преглед, туку само испраќате порака на која набрзо ќе ви одговориме на адресата што ја оставате. Ако сакате да закажете преглед, може да го направите тоа преку нашиот календар или на некој од телефоните погоре. Ви благодариме!

Vimedika © 2012-2014
WordPress Themes

parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet peuterey outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online