vimedika.mksitemap

ВИМЕДИКА е основана од специјалист интернист Д-р Виолета Христов.
Дозволете ни да ја стекнеме вашата доверба и закажете преглед веднаш!

Закажете преглед онлајн

или јавете се на телефон

02 / 5 110 509

Работно време:9:00 – 17:00 (пон – пет)
Локација:Ѓуро Ѓаковиќ 18


Интернистички преглед

Брза дијагностика и соодветна терапија врз основа на комплетен интернистички преглед. Решете ги дури и помалите проблеми со здравјето како чести главоболки, вртоглавици, долготрајни кашлици, проблеми со варењето на храната, отоци, итн.


Систематски прегледи

Задолжителни систематски прегледи прилагодени за работното место. Можност за дополнување на основниот пакет на услуги во соработка со Медика Плус. Направете и незадолжителен (превентивен) индивидуален преглед.


Менаџерски пакет

Менаџерскиот пакет е специјално наменет за лица со поголема одговорност во одредена компанија кои се задолжени редовно и темелно да извршуваат целосни прегледи и да го одржуваат своето здравје.

Vimedika © 2012-2014
WordPress Themes

parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet peuterey outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online